Yle Battlessa julkaistu Lauran ja A.W. Yrjänän kirjeenvaihto 2016: ”Onko eläinten kasvattaminen tuotteiksi tosiaan niin hieno juttu, että sitä kannattaa puolustaa?”

Helsingin Sanomat 2013: ”En tiedä mitä tekisin, jos joku huorittelisi minua. Varmaan hakkaisin sen!”

Kansan Uutiset 2013:  ”Erilaiset kielen tasot, kuten vaikka valehtelu, ovat mukana teoksessa monella tavalla. Fiktiohan on valehtelua. Sillä tavalla myös kirjoitettuun historiaan pitäisi suhtautua. Ei se ole vain jono faktoja.”

Suomen Luonnonsuojeluliiton lehti 2013: ”Eläinvalinta on ensisijaisesti esteettinen, mutta tietysti norppien tilanne koskettaa muutenkin. Suomessa on aina haluttu tappaa sukupuuttoon kaikki lajit, jotka häiritsevät ihmistä. On uskomatonta, että tällainen meininki saa jatkua vieläkin.”

Sylvi 2012: ”Feminismiä pidetään jotenkin vanhanaikaisena, kun vaatimukset on vuosikymmenestä toiseen samoja. No guess what. Kai ne nyt on, kun monet ongelmat ovat edelleen ajankohtaisia.”

MeNaiset 2012:  ”Valtasuhteiden kuvaaminen on maailman tärkein asia. Se liittyy kaikkeen ja näkyy kaikessa. Valitettavasti siihen liittyy aina  väärinkäyttö.”

Ilta-Sanomat 2011: ”­Sanoin ei vittu.”

Vihreä Lanka 2011: ”En minä juhli sillä lailla, että kutsun ihmiset kello kolmeksi syömään.”